sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kynnet muoteilla, kokeilemaan!

Paras tilanne muottien käyttöön on se, kun asiakkaalla on jo valmiiksi lyhyet kynnet, parhaan tuloksen saat lyhentämällä kaikki kynnet saman mittaisiksi. Aseta muotit kaikkien kynsien alle tiukasti ja oman kynnen muotoa mukaillen. Näissä kynsissä asiakkaalle haluttiin jättää omiin kynsiin mittaa.


Muottien asettamisen jälkeen voit alkaa valmistaa kynsiä täysin normaaiin tapaan. Muotit toimivat tippeinä. Levitä geeliä muotin päälle kynnen halutun mitan verran. Voit poistaa muotit, kun kynnen paksuus kestää sen.

Muotit poistettuasi kynnet näyttävät hauskoilta, asiakasta kannattaa rauhoitella, että tulos ei tule näyttämään tältä. Tämän vaiheenkin joku osaa varmasti tehdä siistimmin, joka vähentää sitten viilaustyötä. Kynnet muotoillaan haluttuun muotoon ja toimitaan taas aivan normaalin geelauksen malliin. Alakuvassa tehty vino valkoinen kärki, itse sekoitetulla pinkillä kukat ja mustat korosteviivat terälhetiin. Vielä viimeiseksi lisäsin strassikivet ja vähän hopeista hilettä.



Kyllähän näistä on tietenkin jokaisella oma mielipiteensä ja kukin oppinut oman tyylinsä. Voit myös lyhentää muotit suoraan haluttuun mittaan helpottamaan viilaustyötä jos asiakas on jo päättänyt kynsien mitan ja muodon. Huomioi muotteja laittaessa, että muotin ja kynnen linja on sama, jos muotti on virheellisessä asennossa, kynnen kärki muotoutuu väärin. Muista kiinnittää muotin sormen ympärille laitettava osa tarpeeksi alas, jollain muotti ohjautuu luonnollisesti kynnelle. Aluksi voi kokeilla vaikka yksittäisiä kynnen korjauksia, jotta taito harjaantuu ja tekeminen nopeutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti